Маша Єфросиніна зізналася, чи їздила її мама до Москви на день народження онуки

Українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна прокоментувала, чи правда, що її мама Людмила тиждень тому їздила до росії на день народження онуки, передають Патріоти України.

Як відомо, 10 березня 13-річчя відсвяткувала донька сестри Єфросиніної Лізи Ющенко Варвара. Серед фото, якими Ющенко поділилася в Instagram зі святкування дня народження доньки був кадр, де дівчинка танцювала разом з бабусею. І саме ця фотографія спантеличила прихильників Єфросинінної.

Своєю чергою, ведуча запевнила, що її мама вже вісім місяців перебуває у Польщі, де доглядає за сином Маші, 8-річним Сашком: "Звідки ви берете всю цю х*рню... 10 березня, коли у Варвари, моєї похресниці, доньки моєї сестри був день народження, моя мама була в Варшаві з моїм сином, бо я перебувала в Ізраїлі зі своєю місією фонду. А мама моя вже понад вісім місяців перебуває з моїм сином, його годує, водить до школи і повністю ним опікується так, що я на неї молюся", - прокоментувала Єфросиніна.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...