Машина нардепа Давиденка була біля офісу від самого ранку: Подробиці від місцевого жителя (фото)

Швидка допомога під'їхала до офісу близько 17:00.

Валерій Давиденко. Фото: соцмережі.

Автомобіль народного депатута Валерія Давиденка, знайденого сьогодні застреленим у Києві, від самого ранку стояв біля його офісу. Про це журналістам розповів місцевий мешканець, передають Патріоти України.

За його словами, все було спокійно протягом дня. "Було все спокійно, ніяких обшуків. Давиденко приїжджав часто, на свята і вихідні", – зазначив він.

Місцевий житель уточнив, що швидка допомога під'їхала до офісу близько 17:00. Чоловік також розповів, що офіс Давиденка розташовується всередині двору за книгарнею.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...