Машина розбита вхлам: Український футболіст загинув у жахливій ДТП в Івано-Франківській області (фото)

Український футболіст "Прикарпаття-Тепловика" Ігор Цимбалістий помер у лікарні від травм, отриманих у страшній ДТП, яка сталася в Бурштині. Йому був 31 рік. Як повідомляється на сторінці Національної поліції Івано-Франківської області у Facebook, згідно з попередніми даними, о 6:15 ранку 36-річний водій транспортного засобу Renault не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу. Там він зіткнувся з вантажним автомобілем Tata, передають Патріоти України.

Водій помер на місці, а троє пасажирів, які їхали з ним у Renault потрапили в лікарню з тілесними ушкодженнями. Як виявилося пізніше, одним із них був Цимбалістий. Спочатку футболіст перебував у комі, а потім помер від отриманих травм. Водій вантажівки Tata та його пасажир отримали незначні ушкодження.

Зазначимо, що крім "Прикарпаття" загиблий виступав за "Спартак" Івано-Франківськ, "Коростень", "Енергетик" і тернопільську "Ниву".

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...