"Машине пи**а": У Харкові студент із Єгипту протаранив авто депутата міськради (фото)

За документами вдалося з'ясувати, що водія звати Саїд Алла Абделмонем Аббас, він уродженець Єгипту і вчиться в Харківському національному університеті радіоелектроніки.

Увечері 20 січня в Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого постраждав автомобіль депутата міської ради Харкова Ігоря Черняка. Власник "залізного коня" виклав фотографії на сторінці в "Фейсбук" і розкрив деталі того, що сталося, передають Патріоти України.

Чиновник зазначив: аварія трапилася близько 10 години вечора в центрі міста. Водій автомобіля з європейськими номерами (т. зв. "євробляхер") рухався по центральній частині міста на великій швидкості, але не зміг впоратися з керуванням і врізався в припарковану машину чиновника.

Так выглядит наша машина, которая стояла по всем правилам ПДД на центральном проспекте Харькова. Есть только один нюанс. Машина изначально стояла на 180° в другую сторону", - написав Черняк.

Від удару у машини зім'яті передня частина кузова, знищена коробка передач, пом'яті капот, а також сильно постраждав привід автомобіля. На щастя, в цей момент в ньому нікого не було. "Въехал в машину - повезло! В машине никого не было. Тоже повезло! И рядом снова никого не было. Повезло, что никого не было вокруг! Кроме самой машины. (По предварительным оценкам, машине $@ па. А точнее, $@па полному приводу, КПП, кузову и вообще всему остальному. Полная. И категорическая!" - обурився депутат.

За документами вдалося з'ясувати, що водія звати Саїд Алла Абделмонем Аббас, він уродженець Єгипту і вчиться в Харківському національному університеті радіоелектроніки. Виявилося, що у нього також не було страховки. Це теж обурило харків'янина.


"И да. Хотел бы напомнить. У нас с Вами нет никаких прав. В нашей стране у нас нет никаких прав! Египтяне тут рулят. Все тут рулят, кроме нас. Рулят все, кто угодно! Проверено на собственном опыте!" - додав Черняк.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...