Машину розірвало на частини: У Львівській області в страшній аварії загинула 15-річна дівчинка

У Львівській області біля села Попіли Бориславської громади 24 серпня в ДТП загинула 15-річна Надія. Мати дівчини Ольга Довжинська вважає, що справу спеціально затягують і вимагає покарати винного в смерті її дочки, передають Патріоти України.

Як розповіла жінка газеті drogmedia.net.ua, вона втратила вже другу дитину. Раніше через важку хворобу помер її 11-річний син, потім в ДТП загинула 15-річна Надія. У жінки з трьох дітей залишилася тільки 11-річна дочка.

"Якби Надю хотів забрати Господь, вона б відійшла уві сні або від хвороби, а мою Надію вбили", — переконана Ольга.

У День Незалежності 15-річна Надія попросила батьків відпустити її на святкування до Борислава. Туди вона поїхала зі своєю двоюрідною сестрою і ще трьома хлопцями. Назад компанія зупинила таксі і поїхала додому. Однак в 4 кілометрах від будинку Надії в таксі врізався Volkswagen Passat, за кермом якого за даними поліції був нетверезий 19-річний хлопець. Також у винуватця ДТП ніколи не було водійського посвідчення. На місці аварії загинув таксист, 20-річний пасажир і 15-річна Надія.

Мати Надії Ольга згадує, що в ніч трагедії їй зателефонувала її сестра і розповіла про аварію. Приїхавши на місце ДТП, жінка побачила там тіло своєї дочки.

"Наближаючись до місця трагедії я побачила, що там моя дитина лежить. Ця моторошна картина в яскравому світлі прожекторів пожежного авто кожен день постає перед моїми очима. Надя померла на руках у одного з хлопців, який випадково став свідком аварії. Тепер я двічі на день їжджу на роботу по дорозі смерті моєї дитини", - згадує Ольга Довжинська.

Мати дівчини розповіла, що сім'я підозрюваного в ДТП не вибачилася за трагедію. Вони стверджують, що їх син на момент аварії був тверезий.

Ольга Довжинська розповідає, що її сім'я важко переживає смерть 15-річної Наді. Через трагедію нещодавно помер її свекор. Також покійна часто сниться її 11-річної дочки.

"Молодшій сестрі сниться, що Надя заблукала в лісі. Після смерті Наді в її щоденниках ми прочитали безліч планів на найближчий час і на далеке майбутнє. Якось снилося, що сиділа на ліжку в тапочках, які ми поклали в труну. У дитини постійний страх. Мені приснилася тільки раз – просила вишиванку... незабаром після цього помер свекор, якого дуже підкосило це горе, так що ми поклали вишиванку йому в труну", — каже мати дівчини.

Ольга Довжинська стверджує, що розслідування справи про ДТП затягується. За її словами, після аварії 19-річний водій місяць пробув у лікарні.

"Постраждалий в цьому ДТП хлопець - йому кишечник зашивали, у нього легкі пробиті були, і він швидше виписався, ніж цей з переломом. Вже третій місяць пішов, але справа чомусь далі не рухається, ця тиша дуже турбує", - каже жінка. Мати загиблої дівчини, зазначає, що вона буде боротися за справедливість, щоб винуватець аварії більше не вбив жодної людини.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...