Машини з кортежу президента Зеленського потрапили в страшну ДТП з автобусами із дітьми, - ЗМІ

Легковики сильно побиті, а один з автобусів злетів в кювет.

В Запорізькій області колона автобусів з дітьми, які поверталися з курортів, потрапила в ДТП. За попередньою інформацією, причина події - обгін колони легковими авто, повідомляють Патріоти України.

Як видно на фото, легковики сильно побиті, а один з автобусів злетів в кювет. На щастя, пасажири автобусів, в тому числі діти, за попередньою інформацією запорізької поліції, не постраждали.

Як стало відомо "Стране" з джерел в Управлінні держохорони, обганяли колону два Volkswagen Touareg з кортежу Зеленського і бус служби безпеки президента. Вони поверталися до Києва, в той час як Зеленський полетів до столиці літаком.

"В УДО через постійні люстрації зараз плутанина і бардак: з 30 водіїв у штаті зараз працює половина. Через брак кадрів і щільний графік водії не сплять цілодобово. Звідси - і ДТП", - додало джерело.

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...