Маск презентував електроквадроцикл для двох (відео)

В перший час він буде доступний тільки в якості додаткової опції при покупці електропікапа Cybertruck.

Компанія Tesla розробила електричний квадроцикл, який буде продавати разом з електричним пікапом. Про це стало відомо 22 листопада на презентації пікапа і з Twitter Ілона Маска, передають Патріоти України.

На презентації Tesla 22 листопада основна увага була приділена електричному пікапу Cybertruck. Однак в кінці Ілон Маск розповів, що компанія також розробила електричний квадроцикл. Співробітник компанії показав його в справі, відкривши кришку вантажного майданчика пікапа з рампою і заїхавши на неї. Після цього він підключив квадроцикл із зарядним пристроєм в вантажному відсіку, продемонструвавши, що апарат можна заряджати від автомобіля після поїздки.

На презентації Маск не розповів, чи буде компанія продавати квадроцикл, або це демонстраційний прототип, який не стануть випускати серійно. Крім того, на сторінці замовлення Cybertruck немає згадок про це транспорті.

Але пізніше Маск підтвердив в Twitter, що компанія буде виробляти апарат, але в перший час він буде доступний тільки в якості додаткової опції при покупці електропікапа. "Електричний квадроцикл на двох від Tesla спочатку піде в якості опції для Cybertruck", - написав глава компанії.

Крім того, стало відомо, що квадроцикл отримав назву Cyberquad. Його основні параметри поки не оголошені.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...