Маск продовжує дивувати автомобілістів: Tesla показала ефектний дизайн своєї наступної моделі (фотофакти)

Не встиг світ оговтатись від дивовижного дизайну Cyberbunker, як кКомпанія Tesla показала ескіз нової автомоделі, зазначають Патріоти України. Про це повідомили на акаунті в китайському мобільному додатку WeChat.

Фото концепту стало частиною повідомлення про швидке відкриття проектно-дослідницького центру американського автовиробника в Китаї. У повідомленні також вказується, що компанія шукає дизайнерів для створення автомобілів "в китайському стилі", хоче "інтегрувати китайське мистецтво в орієнтовану на майбутнє Tesla".

Новий автомобіль зовні нагадує кросовер Model Y, але меншого розміру, має більш загострені форми. Також на зображенні у автомобіля відсутні дзеркала заднього виду.

Нагадаємо, Tesla відкрила завод в Китаї 7 січня. Він став першим для компанії за межами США. Шанхайський завод стане першим, на якому виготовлятиметься кросовер Model Y, розрахований в основному на китайський ринок. Компанія очікує, що продажі цієї моделі перевищать показники всіх інших автомобілів виробника разом узятих.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...