Масована повітряна атака на Київ, вибухи і пожежі. Кличко повідомив про локації ударів та наслідки

Кличко повідомив про масовану атаку на Київ, вибухи і пожежі

Внаслідок масованої ворожої атаки на Київ вночі 28 травня виникло дві пожежі, зокрема в Печерському районі, є руйнування, загинула одна особа.

"Вибухи в Соломʼянському районі. Служби прямують на місце.

В Святошинському районі працює ППО.

В Печерському районі пожежа на даху 9-ти поверхового будинку внаслідок падіння уламків БПЛА. Всі служби прямують на місце".

"Вибухи і пожежа в Голосіївському районі столиці. На Київ іде наступна хвиля БПЛА.", - пише Кличко у Телеграм.

Оновлено о 04:05. Після 4 години ранку у Києві знову проунали гучні вибухи. О 04:05 КМВА повідомила, що у столиці працює ППО.

Оновлено о 04:40. Кличко повідомив, що, за уточненою інформацією, в Голосіївському районі локалізують пожежу на площі 700 м кв. Руйнування будівельних конструкцій внаслідок ворожої атаки відбулося на загальній площі 1000 м кв.

Оновлено о 04:46. За даними КМВА, у Дарницькому районі внаслідок падіння уламків дрона в одному з магазинів вибиті шибки та пошкоджені двері.

О 05:19 Кличко повідомив, що пожежу в Голосіївському районі було локалізовано.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...