Масове вбивство на Житомирщині: Жертвами стали волонтери та колишні учасники АТО

Підозрюваний у вбивстві 7 людей затриманий поліцейськими та перебуває під вартою.

Серед жертв чоловіка, який сьогодні вночі розстріляв сімох людей у селі Новоселиця Попільнянського району Житомирської області, є колишні учасники АТО та волонтери. Про це повідомила керівник прес-служби прокуратури Житомирської області Тетяна Гоша, передають Патріоти України.

«За попередньою інформацією, серед них – колишні учасники АТО та волонтери, також є жителі міста Києва», - розповіла вона. Скільки саме загинуло волонтерів та учасників АТО, Гоша не уточнила.

Керівник прес-служби додала, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство двох і більше осіб). Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув‘язнення. За її словами, подробиці інциденту на місці події встановлюють слідчо-оперативні групи. «Встановлюються причини конфлікту та обставини скоєння кримінального правопорушення»,- зазначила вона.

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...