Смертельна ДТП із Зайцевою: У справі намітився несподіваний поворот

Зайцева і Дронов

Адвокат винного в масштабній смертельній ДТП у Харкові Геннадія Дронова Сергій Перепелиця домігся відкриття кримінального провадження щодо експертів Харківського обласного бюро судово-медичних експертиз. Про це заявила журналістка Тетяна Доцяк у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Це ті, котрі, зокрема, не змогли вирахувати швидкість Lexus Зайцевої, тому що авто "розмите", — написала вона. Справу порушено за статтею "завідомо неправдиве показання" або висновок експерта.

"Перша спроба відкрити провадження закінчилася тим, що займатися ним поліція доручила не слідчому управлінню, а дільничному, який не тільки не має відповідних знань для розслідування, але і повноважень. Справу закрили. І ось адвокат Дронова домігся відкриття справи через суд", — додала Доцяк.

Оновлене

Слідство не знайшло складу злочину в діях експертів Харківського НДІ судових експертиз, які проводили автотехнічну експертизу в кримінальному провадженні по ДТП.

"Кримінальне провадження було закрито в зв'язку з тим, що слідство не встановило в діях судових експертів ознак кримінального правопорушення", - повідомили "Інтерфакс-Україна" у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...