Масштабна ДТП в Києві: Через ожеледицю зіткнулися кілька авто, рух заблоковано (фото)

Через погодні умови по всьому Києву зараз спостерігаються пробки.

Через погіршення погодних умов в Києві рано вранці в четвер, 23 січня, в столиці сталася масштабна ДТП - на вулиці Саперно-Слобідській, 25 зіткнулися відразу п'ять автомобілів. В результаті аварії травми отримала одна людина, передають Патріоти України.

ДТП сталася близько 7:40. Спочатку один з автомобілів через ожеледицю на дорозі стало заносити, авто врізалося у відбійник. Як розповів водій Славути, який їхав ззаду, після занесення дівчина-водій відразу ж поїхала, а в нього під час гальмування в'їхав Lanos. Далі на слизькій дорозі сталося зіткнення ще одного Lanos, Opel і Citroen.

Пасажира одного з Ланосів госпіталізували в лікарню. За попередніми даними, чоловік отримав травму грудної клітки. В результаті аварії автомобілі розкидало по дорозі і для проїзду залишилася лише одна смуга. У зв'язку з цим утворилася величезна пробка, яка розтягнулася аж до станції метро Осокорки.


Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...