Масштабна ДТП у Польщі забрала життя українців

Аварія сталася 30 жовтня близько 18:00 на автодорозі національного значення №50 в 80 км від Варшави.

У Польщі біля села Старий Нацпольск Плонського повіту Мазовецького воєводства сталася масштабна ДТП, у якій загинули чотири людини, серед них дві українки. Про це повідомляє прес-служба поліції Мазовецького воєводства Польщі, передають Патріоти України.

Як повідомляється, аварія сталася 30 жовтня близько 18:00 на автодорозі національного значення №50 в 80 км від Варшави. За інформацією поліції, водій вантажівки DAF, що слідував у напрямку населеного пункту Вишогрод, 64-річний українець для уникнення зіткнення з автомобілем, який рухався попереду, різко виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Ford Transit.

«В автомобілі було четверо пасажирів: 51-річний чоловік, 25-річна жінка і дві жінки 43 і 48 років – українки. Всі, хто знаходився в автомобілі Ford, загинули. Водій автомобіля DAF госпіталізували», – йдеться у повідомленні.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...