Масштабні повені у Німеччині забирають життя: Кількість жертв зросла до 59, понад тисячу осіб зникли безвісти

Жертвами масштабних повеней на заході Німеччини стали вже не менш ніж 59 осіб. Близько 1300 осіб вважаються зниклими безвісти, передають Патріоти України.

За даними поліції, кілька міст залишилися відрізаними від зовнішнього світу через повені, повідомляє DW. Люди були змушені чекати рятувальників на дахах своїх будинків. Для порятунку постраждалих були задіяні вертольоти.Сильні дощі і повені стали причиною відключення електроенергії, а також перебоїв з подачею питної води в багатьох частинах федеральних земель Рейнланд-Пфальц, Північний Рейн — Вестфалія і Саар.

Концерн Deutsche Bahn, основний залізничний оператор Німеччини, звернувся до пасажирів із закликом утриматися в найближчі дні від поїздок в Північний Рейн — Вестфалія і за межі цієї федеральної землі, оскільки багато ділянок залізниці на її території опинилися під водою і залишаються непридатними для руху поїздів.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...