Мат-перемат: Великий з "Кварталу 95" показав справжню реакцію пропагандистів на атаку дронів по аеродрому в Пскові

Автор жартів та актор студії "Квартал 95" Юрій Великий зняв пародію на пропагандистський випуск новин про атаку БПЛА на Псковський військовий аеродром "Хрести" у ніч проти 30 серпня. Артист в образі ведучого та очевидця розсмішив українців "спавжньою реакцією росіян" та зібрав понад 500 тисяч переглядів передають Патріоти України.

Жарти крутилися навколо того, що працівник аеродрому намагався цензурно описати події, але виходило в нього не надто вдало.

Ведучий вигаданого каналу "Вриа новости", який відсилає до прокремлівського ЗМІ "Риа новости", нібито звʼязався з очевидцем атаки та попросив описати пережиті події в прямому ефірі.

"Там такий вибух був, що все навколо роз... розкурочило. Ви мене слухайте, а не цих дов... дав би їм у пику за таку брехню. Там мінімум 4 Іл-76-х пішли по пи... по попередній інформації, на позапланове списання. Від них там не залишилося ніх... ні хвоста, ні крил", – пожартував Великий.

За "свідченнями" жартівника, невідомі БПЛА, які нібито збили на підльоті, призвели до займання, яке довго не могли загасити.

"Всі бігають, знімають. Ми з мужиками просто ох... охрипли в якийсь момент. Кричимо їм: "Гасіть пожежу, ви, дов...". Видав їм вогнегасники, а пожежники стоять і вуглі штовхають", – додав "працівник".

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...