Матч чемпіонату України з футболу переріс у бійку на полі. Відновити гру вже не вдалось (відео)

ПФК "Суми"

У Другій лізі України з футболу сутичка між уболівальниками призвела до дострокового закінчення матчу. Інцидент відбувся у матчі між "Сумами" та "Перемогою" у 15-му турі чемпіонату, зазначають Патріоти України.

"Суми" перед матчем із "Перемогою" йшли на передостанньому місці у турнірній таблиці групи Б Другої ліги, набравши п'ять очок у 13 матчах. У разі перемоги у 15-му турі сумська команда мала можливість випередити "Кристал" та піднятися на 14-е місце в чемпіонаті.

Господарі поля були близькі до того, щоб здобути нічийний результат у грі з "Перемогою". На 48-й хвилині Артем Пилипенко зрівняв рахунок після того, як гості пішли на перерву з рахунком 1:0.

Проте зачепитися за нічию "Сумам" не вдалося - на 90-й хвилині "Перемога" вирвала три очки у гостьовому матчі. А після цього матч призупинили і закінчили з цим результатом через втручання вболівальників.

Що сталося?

Після забитого м'яча на полі опинилися уболівальники, які почали битися один із одним. В одному із епізодів було помітно, як один із фанів використав предмет, схожий на газовий або перцевий балончик в обличчя півзахиснику "Сум" Іллі Зинов'єву, який намагався втрутитися.

ПФК Суми

Згодом у інцидент втрутилися працівники правоохоронних органів. Побачивши їх, уболівальники почали покидати межі поля.

Дивитися відео з 1:55:15

Головна арбітриня зустрічі Софія Причина одночасно вивела футболістів обох команд у підтрибунне приміщення. У підсумку команди на поле не поверталися, а у протоколі було зазначено, що "Перемога" здобула перемогу з рахунком 2:1.

Що відомо

  • Матч "Суми" - "Перемога" мав відбутися без глядачів через входження Сумської області у червону карантинну зону.
  • "Суми", починаючи з 73-ї хвилини, грали у меншості після вилучення півзахисника Віталія Сільченка.
  • У вересні УАФ довічно відсторонила тренера аматорської команди "Олімпія" Олександра Дубину за напад на арбітра після матчу.

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...