Матч ЧУ довелося зупинити: У Кривому Розі вболівальники з палицею напали на арбітра прямо на полі (відео)

Вболівальник спробував напасти на арбітра

У Кривому Розі матч 22-го туру Другої ліги чемпіоната України з футболу між "Кривбасом" і "Металургом" був перерваний через заворушення, яки були влаштовані вболівальниками команди гостей, повідомляють Патріоти України.

На 14-й хвилині за рахунку 2:0 кілька глядачів вибігли на поле і спробували напасти на арбітра поєдинку Олексія Дервянського. Охорона, яка чергувала на стадіоні, зупинила хуліганів, та до них на підмогу висипало ще з десяток глядачів. Один з фанатів був озброєний палицею.

Вболівальник з палицею

Поєдинок поновився лише через 50 хвилин після того, коли всіх порушників вивели за межі стадіону. Більше в грі голів забито не було.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...