Матч із "Маріуполем" довелося скасувати: У ФК "Карпати" спалах коронавірусу

Делегацію "Маріуполя" звістка про скасування матчу застала в дорозі.

Українська прем’єр-ліга офіційно оголосила, що матч 24-го туру чемпіонату країни між львівськими "Карпатами" та "Маріуполем", який повинен був відбутися на стадіоні "Україна" у неділю, 31 травня, не відбудеться в намічений термін, повідомляють Патріоти України.

Причина в тому, що у деяких гравців і персоналу львівської команди (за неофіційною інформацією, у шести чоловік) після проведення обов'язкових тестів виявлено зараження коронавірусною інфекцією.

Як повідомляє офіційний сайт УПЛ, інфіковані, у яких відсутні симптоми захворювання, переведені на режим самоізоляції. Рішення про подальшу долю поєдинку в турнірі команд другої шістки буде прийнято пізніше. У понеділок, 1 червня, футболісти, тренери та персонал "Карпат" пройдуть ще одне тестування на COVID-19.

Виконавчий директор львівських "Карпат" Ростислав Ящишин прокоментував ситуацію із зараженими коронавірусом гравцями і персоналом клубу і закликав не поширювати брехливі "новини".

"Дорогі друзі-журналісти! Будь ласка, не нагнітайте ситуацію вигадками і неперевіреною інформацією. У мене просто волосся стає дибки, коли читаю про госпіталізацію, легіонерів та інші дурниці. Ми рухаємося згідно з протоколом, перебуваємо в постійному контакті з УАФ і УПЛ. Ситуація під контролем, ніяких симптомів у інфікованих немає. У понеділок ще раз всі пройдуть тестування. Найгірше, що може зараз бути – це паніка, викликана вашими постами", – написав Ящишин у "Фейсбуці".

Делегацію "Маріуполя" звістка про скасування матчу застала в дорозі, повідомляють "Факти". Підопічні Олександра Бабича на шляху до Львова здали ПЛР-тести і переночували в Києві (всі результати – негативні). Дізнавшись, що матч не відбудеться, маріупольці розвернули автобус в районі Житомира. Нагадаємо, що перед відновленням змагань в прем'єр-лізі "Маріуполь" з 25 очками посідає сьоме місце, а "Карпати" з 14 пунктами займають 12-у позицію, замикаючи турнірну таблицю.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....