Матч із Німеччиною під загрозою зриву: Кілька футболістів збірної України заразилися COVID-19

Офіційно про своє остаточне рішення Українська асоціація футболу (УАФ) і Європейський футбольний союз (УЄФА) обіцяють повідомити пізніше.

Чотири футболісти збірної України здали позитивні тести на коронавірусну інфекцію. Про це під час прес-конференції перед матчем Ліги націй з Німеччиною повідомив головний тренер "жовто-синіх" Андрій Шевченко, передають Патріоти України.

За словами наставника українців, є ймовірність того, що гру з "бундестім" буде перенесено. "Рішення прийматимуть організатори матчу – УЄФА і представники Німеччини. Є розуміння, що в команді існує осередок коронавірусу. Чотири гравці і представник команди знаходяться на самоізоляції. В день гри 14 листопада на нас чекають повторні тести. Всі розуміють, в якій ситуації ми знаходимося. Якщо ми будемо грати, спробуємо сформувати склад", – повідомив наставник збірної України.

Українські військові можуть отримати шість видів доплат - розʼяснення Міноборони

вівторок, 7 травень 2024, 9:47

Для українських військовослужбовців передбачено шість видів додаткової винагороди. Сума виплат залежить від того, які завдання виконує військовий, яку посаду він обіймає та де саме він перебуває. Ці додаткові виплати є щомісячними і обчислюються пропор...

Фахівці пояснили, яка доза алкоголю провокує появу онкологічних захворювань і яке значення має, що саме ви вживаєте

вівторок, 7 травень 2024, 9:40

Вживання спиртного пов'язане з більш ніж 200 захворюваннями і розладами, зокрема й хворобою, яка є другою причиною смертності в Україні - раком. Про це повідомив Центр громадського здоров'я. . Алкоголь є одним із головних факторів ризику появи таких в...