Матч принципових суперників: Ультрас "Шахтаря" донесли до всіх в "Динамо", що вважають Іудою екстренера "кротів" Луческу

Київське "Динамо" та донецький "Шахтар" у матчі 10 туру української Прем`єр-ліги зіграли у нічию з рахунком 0:0. Поєдинок пройшов у неділю 3 листопада на НСК "Олімпійський" у Києві, передають Патріоти України.

У першому таймі "Шахтар" більше володів м`ячем, а "Динамо" було гострішим в атаці. На дев`ятій хвилині Де Пена продерся у штрафний майданчик гірників і після його удару м'яч поцілив у штангу воріт, а Віталій Буяльський на добивання зіграв невдало. "Шахтар" відповів небезпечним ударом з метрів 20-ти від Алана Патріка.

Двічі бив Вітіньйо у першому таймі з вигідних позицій, але обидва рази не поцілив по воротах. В одному з моментів у гру довелося вступити Георгію Бущану, коли удару головою завдавав Тарас Степаненко. Під завершення першого тайму після рикошету від Сергія Кривцова м'яч ледве не залетів у ворота "Шахтаря", але П'ятов перевів м'яча на кутовий.

Заключні 45-ть хвилин пройшли з пару моментами біля воріт обох команд. Було багато фолів, карток, але обмаль ударів по воротах. На 49-й хвилині Бущан відбиває удар Додо. Далі був найкращий момент у цій грі у динамівців. Після розіграшу стандарту Віктор Циганков вибіг сам на сам із П`ятовим і не зумів переграти голкіпера "Шахтаря". Ближче до 90-ї хвилини несильний удар Тете накрив Бущан.

На 94-й хвилині "Шахтар" таки мав шанс, щоб удруге за десять днів перемогти "Динамо". Після пари рикошетів м'яча з порожнього кута воріт вибив Олександр Караваєв.

Під час гри фанати "Шахтаря" вивісили банер "Луческу - Іуда Іскаріот!" . Після десяти турів "Динамо" продовжує випереджати "Шахтар" на три очки.

Мірча Луческу з 2004 по 2016 рік був головним тренером "Шахтаря", а в "Динамо" працює з 2020-го.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...