Матері не було вдома: У Бердянську трирічний хлопчик та однорічна дівчинка випали з вікна п'ятого поверху

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області трирічний хлопчик та однорічна дівчинка випали з вікна п'ятого поверху багатоповерхівки, що по вулиці Софіївській. Діти дістали травм та доставлені до медзакладу. Про це сьогодні, 22 травня, повідомила очільниця Бердянської МВА Вікторія Галіціна у своєму Telegram-каналі.

За попередньою інформацією, діти проживали у квартирі разом з матір'ю, яка кілька днів тому поїхала з міста на невизначений термін, попросивши знайому наглядати за малечею:

" Діти, залишені без нагляду, випали з вікна на 5-му поверсі. Обоє отримали травми та були доставлені до лікарні", — йдеться в повідомленні.

Справа Тищенка: Встановлено причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі

середа, 26 червень 2024, 0:37

20 червня у Дніпрі на проспекті Дмитра Яворницького група чоловіків у балаклавах та камуфляжі без розпізнавальних знаків одягла на колишнього військового наручники та завдала йому тілесних ушкоджень. Поліція розпочала два кримінальні провадження - за н...

Вєрка Сердючка - то символ виродка, - Ірина Фаріон відреагувала на слова Андрія Данилка під час концерту

вівторок, 25 червень 2024, 23:25

Фаріон наполягає, що всі українці, які досі говорять російською - поплічники агресора Володимира Путіна. Скандальна мМовознавиця та професорка Ірина Фаріон вважає, що своїми епітетами про Андрія Данилка та його реакцією на це, влучила точно в ціль. Про...