Материнський інстинкт: На Волині собака "вдочерила" трьох чужих кошенят (відео)

У селі Озеро на Волині собака пригріла трьох кошенят і рідну маму-кішку не пускає до пухнастиків, йдеться у сюжеті ТСН, повідомляють Патріоти України.

Кішка Мурка та собака Білка не можуть поділити трьох кошенят. Коли Мурка вперше вивела їх на прогулянку, Білка вирішила, що то - її дітлахи. І тепер до малечі нікого не підпускає.

Досі Білка й Мурка навіть їли з однієї миски. Після народження кошенят - дружба закінчилася. Тепер за котенятами вони доглядають по черзі. Удень із ними няньчиться мама-собака: миє, годує і навіть ховає від дощу.

Рідна мама за кошенятами спостерігає з картоплиння, за кілька метрів від собаки. Їй малечу господарі потайки від Білки носять ночами, аби зменшити її стрес, і щоб у неї не зникло молоко. Та вже вранці біля хліва – на дітлахів чекає мама-собака.

Такі всиновлення серед тварин трапляються, хоча й рідко, кажуть ветеринари. Припускають, собака або була вагітною, або ж вирішила, що такою є.

"На фоні цього інстинкту чи бажання бути мамою, вагітною, вона може якесь потомство забрати собі", - пояснила ветеринар Яна Коханюк.

Усі троє кошенят – дівчатка. Двом із них уже знайшли нових господарів. Тепер чекають, поки малята трохи підростуть. Найшкідливіша руденька залишиться під наглядом двох мам.

На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...

Що робити, якщо затоплюють сусіди? Юристка озвучила алгоритм дій

четвер, 2 травень 2024, 10:44

Ситуація, коли заливають сусіди, або комунікації будинку вийшли з ладу, може статися з кожним. Як не розгубитися і діяти правильно, потрапивши у непередбачувані обставини? Що робити в таких ситуаціях і як добитися відшкодування грошей за збитки, "РБК-У...