Матір могла мати стосунки з підозрюваним: Перші деталі розслідування щодо вбивства 9-річної українки в Німеччині

Німецькі слідчі нібито припускають, що до вбивства 9-річної українки Валерії у Дебельні могли бути причетні знайомі її матері, й ретельно досліджують цю версію. Про це з посиланням на свої джерела розповідає Bild, передають Патріоти України.

Ще на брифінгу поліції у середу речниця прокуратури Хемніца сказала, що слідство зосередилося на пошуку ймовірних винуватців у колі безпосередніх знайомих родини Валерії. Як дізналися Bild, слідчі досліджують версії щодо можливої причетності до вбивства двох знайомих матері дівчинки.

Один з чоловіків деякий час був у стосунках з матір’ю Валерії. Другий був знайомий з родиною і нібито був помічений у так званому сталкінгу (нав’язливих проявах уваги аж до переслідування особи).

Тим часом мешканці містечка несуть лампадки, іграшки, квіти і записки зі словами співчуття до будинку, де проживає родина Валерії.

Чи треба щоразу оновлювати "Резерв+", щоб з'явилася додаткова інформація: У Міноборони дали пояснення

п’ятниця, 28 червень 2024, 23:55

Оновлювання даних у застосунку "Резерв+" залежить від того, коли була занесена первинна інформація в реєстр "Оберіг", передають Патріоти України. з посиланням на заступницю міністра оборони Катерину Черногоренко в ефірі телемарафону. "Насправді це зал...

Справжні "улюблені": Кого з українських публічних осіб найчастіше цитують російські пропагандисти

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:10

В Україні провели дослідження, яке показало, кого з українських публічних осіб найчастіше цитують пропагандистські видання держави-агресора Росії. У топ-40 потрапили колишній радник Леоніда Кучми Олег Соскін, генерал ЗСУ у відставці Сергій Кривонос, на...