Матір платила дітям за виконання уроків та походи до школи: До чого це призвело у майбутньому

Келлі, мама трьох дітей з Великої Британії, придумала незвичайний спосіб мотивувати своїх нащадків ходити до школи. Жінка почала платити їм по 2 фунти стерлінгів на день (близько 100 гривень) за хорошу поведінку. Детальніше про це вона розповіла у своєму TikTok, передають Патріоти України.

За словами британки, вранці перед школою у їхній сім'ї часто виникав хаос. Діти вередують, відмовлялися одягатися й впадають в істерику. Щоб уникнути цього, Келлі вирішила запровадити фінансове заохочення: 1 фунт (близько 50 гривень) дитина отримує за акуратний вигляд та ще 1 фунт, якщо йде до школи без сцен та криків.

"Це наш перший день у школі після Різдва. Хотіла поділитися з вами цим маленьким нововведенням. Звісно, комусь може здатися, що 10 фунтів на тиждень для однієї дитини – надто багато. Обставини у всіх різні. Але я роблю все можливе, аби стимулювати дітей до навчання", – каже в одному зі своїх відео Келлі. Як не дивно, своєрідний експеримент вдався – тепер діти з радістю збираються до школи, знаючи, що наприкінці тижня на них чекає грошова винагорода.

Однак не всім підписникам Келлі такий метод виховання молодого покоління здався вдалим. Мовляв, дітей потрібно виховувати, а не платити їм за елементарні речі. Та знайшлись й ті, хто підтримав жінку. Деякі батьки також зізналися, що використовують схожі способи мотивації.

  • "Чудова ідея"
  • "Поки це працює, вони з нетерпінням чекають завтрашнього дня"
  • "Я практикую це зі своєю дочкою. Тепер вона щодня носить окуляри до школи та прибирає кімнату, щоб в суботу підрахувати свої заробітки. Це рішення нам Бог дарував".
  • "Чесно кажучи, для мене це змінило правила гри"
  • "Я справді дуже шокована тим, скільки людей написали повідомлення та сказали, що справді практикують це зі своїми дітьми"

Матір відповіла критикам, що в її нащадків були серйозні проблеми з відвідуванням школи, зокрема, через тривожність однієї дитини, тому будь-які методи, на її думку, хороші.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...