Матір відволіклася: У Черкасах дворічна дівчинка випала з вікна й загинула на місці

У Черкасах 6 вересня на вулиці Нижня Горова з вікна 10-поверхівки випала дворічна дитина. Дівчинка сама підсунула крісло до підвіконня, вилізла на нього і сперлася на москітну сітку відчиненого вікна, передають Патріоти України.

Медики, які прибули на місце трагедії, намагалися реанімувати дитину, але результату це не дало. Про це повідомила пресслужба ГУ Національної поліції у Черкаській області на офіційному сайті.

Подія сталася близько 18:20 у середу. За попередніми даними правоохоронців, матір у цей час відволіклася на домашні справи.

Слідчі встановлюють усі обставини трагедії. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 п. 2 ст. 115 (навмисне вбивство малолітньої дитини, з приміткою "нещасний випадок") КК. У поліції закликали батьків не залишати малолітніх дітей наодинці, бути обережними.

"Подбайте про те, щоб цікавість найменших побачити, що за вікном, приносила лише користь. Втрата пильності всього на хвилину може коштувати цілого життя!" – написали представники відомства.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...