Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України.

В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язок із рідними, вони регулярно зідзвонюються. При цьому, за словами Кологривого, вони багато років уже не бачилися. "Мама живе в Україні. Це зараз зрозуміло. Але при цьому ми щодня в діалозі. Просто не бачимося. У неї чоловік - український військовий. Тому я між двох вогнів перебуваю", - сказав виконавець ролі "Кощія" в серіалі.

Цікаво, що фрагмент інтерв'ю, в якому Микита говорив про маму і вітчима-військового, пізніше вирізали. Однак перша редакція встигла розлетітися мережею.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...