Мацав сплячих дітей і фотографував на телефон: Київський студент розбестив 10-річну дівчинку у дитячому таборі

У Бердянську слідчим відкрито кримінальне провадження за фактом розбещення малолітньої дівчини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області, передають Патріоти України.

12 серпня до поліції звернулась жінка 1988 року народження та розповіла, що в одному з дитячих таборів в місті Бердянськ вожатий вчиняв розпусні дії відносно її 10-річної доньки.

Працівники слідчо-оперативної групи, які опитали потерпілу в присутності педагога та психолога, встановили, що вранці 12 серпня вожатий зайшов у кімнату, де спали четверо дівчат. Вважаючи, що діти сплять і його дії ніхто не бачить, молодий чоловік зняв з однієї з дівчат спідню білизну, торкався руками її статевих органів та фотографував це на мобільний телефон.

Співробітника табору затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 18-річний мешканець Києва, студент одного із ВНЗ столиці.

Наразі слідчим вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру за ознаками ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою. Підозрюваному може загрожувати до восьми років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...

Малюк помер в лікарні: На Закарпатті вітчим підпалив 10-річного пасинка (фото)

субота, 18 травень 2024, 22:29

На Закарпатті вітчим підпалив 10-річного пасинка. Хлопчик помер у лікарні. Про це повідомила поліція Закарпатської області, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до лікарні 10-річного хлопчика з села Серне Бере...