Мати була в паніці, а внизу виявилися люди: Жінка викинула дитину з будівлі, що палала (відео)

У місті Дурбан Південно-Африканської республіки жінці довелося кинути з будівлі, що палала, свою маленьку дитину. На щастя, її зловив натовп людей, які стояли внизу. Кадри швидко поширилися мережею, їх показало багато телеканалів, висвітлюючи заворушення в ПАР. Відео опублікувала ВВС, передають Патріоти України.

Зазначається, що пожежа виникла через погроми в місті. Будинок був у вогні, а зовні його огортали клуби ядучого диму.

Мама врятованої дівчинки Наледі Маньйоні зізналася, що панікувала, тому в той момент довірила б дитину будь-кому.

"Я була дуже налякана. Але внизу виявилися люди. Вони кричали: "Кидай, кидай її!" – розповіла жінка.

Батьки і врятована дівчинка

Заворушення в країні почалися після арешту колишнього президента Джейкоба Зуми і стали наймасштабнішими з часів падіння апартеїду.

13 липня натовпи людей почали зіткнення з поліцією. Громадяни грабували магазини й банкомати, підпалювали автомобілі й будівлі. За деякими даними, внаслідок цього загинуло 70 осіб.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...