Мати і дочка годину замітали сліди, поки нещасний помирав: У Києві теща жорстоко розправилася із зятем (фото)

Правоохоронцям мати і дочка спочатку заявили, що чоловік прийшов додому вже пораненим. Причому, він нібито не розповів, де його вдарили ножем і хто це зробив.

50-річній жінці, яка в Солом'янському районі Києва вбила зятя, приховати сліди злочину допомагала її дочка, інформують Патріоти України.

Як стало відомо журналістам із власних джерел, більше години жінки замивали сліди крові в квартирі, де лежав ще живий 33-річний Сергій. "Одній жінці він доводився зятем, а інший – чоловіком", – додало джерело.

Трагедія розігралася в одній з квартир п'ятиповерхового будинку на проспекті Любомира Гузара ввечері неділі, 28 лютого. Що саме стало приводом для конфлікту, поки невідомо, проте теща вдарила зятя ножем у живіт.

Вбивство сталося на вул. Любомира Гузара в Києві.

Після цього мати і дочка вирішили позбутися слідів злочину, а швидку викликали тільки після ретельного прибирання – воно тривало більше години. "Вони були переконані, що Сергій уже помер, однак його смерть настала під час реанімаційних заходів. Медики не змогли врятувати життя, дива не сталося", – зазначив співрозмовник.

Мати і дочка годину відмивали квартиру від крові.

Медики повідомили про те, що трапилося, в поліцію. Правоохоронцям мати і дочка спочатку заявили, що чоловік прийшов додому вже пораненим. Причому, він нібито не розповів, де його вдарили ножем і хто це зробив. Пізніше 50-річна Ольга заявила, що під час сварки вона штовхнула зятя, а він "напоровся на власний ніж".

"Але і ця версія події виявилася неспроможною. У показаннях матері і дочки було багато нестиковок. І вже потім з'ясувалося, що жінка сама вдарила ножем зятя", – розповіло джерело.

Поліцейські біля квартири, де сталося вбивство

"За даним фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 статті 115 Кримінального кодексу України – це умисне вбивство. За скоєне жінці загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі", – повідомив тимчасово виконуючий обов'язки начальника Солом'янського райуправління поліції Юрій Лось.

Поліцейські на місці злочину

Джерело: Обозреватель

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...