Мати єдиного вцілілого у чугуївській авіакатастрофі просить про допомогу

Чому держава взагалі і Міноборони зокрема не може забезпечити єдиного, хто вижив у жахливій трагедії всім необхідним для реабілітації, залишається питанням

Єдиний уцілілий в катастрофі в Чугуєві потребує допомоги

Як відомо, у п'ятницю, 25 вересня, в Чугуєві Харківської області військовий літак Ан-26 зазнав нищивної аварії. В результаті авіакатастрофи загинули 26 осіб. Дивом вижити вдалося тільки 20-річному курсанту В'ячеславу Золочівському.

В цей час хлопець перебуває у військовому госпіталі. Його мати просить українців про фінансову допомогу. На своїй сторінці в Instagram в сторіз вона вказала реквізити банківської картки, куди можна переказати гроші.

Надати допомогу можна за цим номером платіжної картки 5168 7422 3202 1216, Золочівська Ірина Вікторівна. Справжність особи і картки засвідчує видання РБК-Україна.

Єдиний уцілілий в катастрофі в Чугуєві потребує допомогиЄдиний уцілілий в катастрофі в Чугуєві потребує допомоги

Нагадаємо, лікар докладно розповів про стан єдиного вцілілого В'ячеслава Золочівського. За словами начальника Військово-медичного клінічного центру Північного регіону Едуарда Хорошуна, стан здоров'я курсанта поступово поліпшується.

Стан хлопця оцінюється як середнього ступеня тяжкості. Температури у нього немає, гемодинамічні показники та показники крові теж в межах норми. Йому зробили перев'язку і рани будуть загоюватися.

Крім того, лікар зазначив, що додаткових медикаментів пацієнт не потребує. Медик також повідомив, що психологічний стан хлопця нормальне, і з ним працюють психіатр і психолог.

Українці можуть отримати субсидію, навіть працюючи на пів ставки: Що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 12:42

Деякі українці можуть отримати субсидію на житлово-комунальні послуги. Йдеться про тих, чиї доходи не можуть покрити витрати на комуналку. Крім цього, на пільгу також можуть розраховувати особи, які працюють неповний робочий день. Детальніше про це роз...

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...