Мати із дітьми нещодавно повернулися з Польщі: Друг розповів про родину із 1,5-річним хлопчиком, яких вбила російська ракета у Кривому Розі

Внаслідок ракетного удару по Кривому Розі 16 грудня загинуло молоде подружжя з 1,5-річним сином. Російська ракета влучила у 3-поверховий житловий будинок у Кривому Розі. Внаслідок атаки загинула майже вся родина — Олександр Корнійчук, його дружина Людмила та їхній півторарічний син Тимофійко. Їхній старший син, 7-річний Максим залишився живим, бо перебував у прабабусі, повідомляють Патріоти України.

Ще однією жертвою стала 64-річна сусідка подружжя. Тринадцятеро людей отримали поранення, серед них — четверо дітей.

Подружжя купило трикімнатну квартиру у цьому будинку лиш рік тому і лише закінчували у помешканні ремонт. Коли розпочалася війна, Олександр вивіз дружину з дітьми до Польщі. Вони там були близько чотирьох місяців і повернулися, бо дуже сумували.

"Кілька місяців тому Людмила з синами повернулась, хоча Олександр не надто підтримував цю ідею, бо місто обстрілювали. Він дуже переживав за родину. Родина багато разів спускалась у бомбосховище, вони не нехтували безпекою. Чому так сталось, що цього разу вони залишились — не знаю. Напередодні Олександр казав, що піде у відпустку, бо дуже втомився. Чи, може, був після зміни і міцно спав. Так само в ліжечку перебував і його молодший син", — розповідає журналістам товариш загиблого чоловіка Павло Лапшин.

За його словами, квартира Корнійчуків стала епіцентром удару ракети. Одну її частину знайшли у будівлі, іншу — у парку поруч. "Всі вірили, що вони вижили. Як мені повідомили, товариша відвезли у лікарню в реанімацію. В нього був важкий стан, сильно поранені ноги, хребет… Але операцію він не витримав та помер. Тіло Люди знайшли за десять годин під завалами. Тимофійчика, блакитноокого зайчика, лише вночі. Максимчик був у прабабусі в селі. Туди він поїхав за день до трагедії", — зазначає Павло.

Наразі старший син загиблої пари перебуває у родичів. Хлопчик ще не знає, що залишився сиротою, дитині поки що кажуть, що його рідні – у лікарні.

Джерело: Факты

Катастрофи не уникнути? Вчений назвав дату наступного масового вимирання на Землі

понеділок, 13 травень 2024, 23:59

Кліматолог із Японії Куніо Кайхо створив новий графік, який демонструє масове вимирання видів. Він також розповів про те, коли може наступити наступний кінець світу. Він також наголосив, що чергове вимирання на нашій планеті стане вже шостим. Про це пи...

Чи може навчальний заклад вимагати від абітурієнта оновити дані в ТЦК - пояснення

понеділок, 13 травень 2024, 23:50

В Україні під час воєнного стану навчальний заклад може не вимагати від абітурієнтів саме оновлення даних у ТЦК і СП. Але він вправі зробити обов’язковим пред’явлення для вступу на навчання саме актуальної інформації, що фактично змушує кандидатів у ст...