Мати хотіла "вбити демона": На Львівщині 10-річний хлопчик втік з дому посеред ночі

У суботу, близько 13:30 пустомитівські поліцейські знайшли 10-річного Олега Гайдука, який в 03:00 ночі втік з дому. Дитина провела ніч у закинутому автомобілі. Патрульним вдалося дізнатися, що дитина була змушена втікати з дому, аби врятуватися від матері, повідомляють Патріоти України.

З власних джерел у поліції журналістам стало відомо, що Олег Гайдук мешкає вдвох зі своєю матір'ю у Пустомитах. Вона хворіє на шизофренію, перебуває на обліку у Львівській обласній психіатричній лікарні.

В ніч з 25 на 26 червня їй знову стало погано. У жінки почались галюцинації, їй здалося, що в її сина вселилися демони і, за словами дитини, вона хотіла їх вбити. Переляканий хлопчик просто втік з дому, врятувавшись таким чином від матері.

Дитина ночувала у закинутому авто неподалік власного дому. Поліцейські розшукували хлопчика кілька годин, а тим часом матір хлопця знову госпіталізувати до лікарні. Зараз дитину оглядають медики, ймовірно хлопець ночуватиме у дитячому будинку. Подальшу долю Олега Гайдука визначатимуть соцслужби.

Як розповів мер Пустомитів Олег Серняк, близько тижня тому у місцеву міськраду прийшов мешканець Пустомитів, у якого ця жінка орендувала квартиру. Він скаржився, що вона занехаяла квартиру, не платить оренди і загалом дивно поводиться.

Джерело: Zaxid.net

В Україні подовжили пільгову ціну на електроенергію для населення: Стало відомо, на який термін

субота, 27 квітень 2024, 11:56

Кабінет Міністрів України подовжив дію пільгової ціни на електроенергію для населення до 31 травня. Попередній термін закінчується 30 квітня. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну, передають Патріоти України. За словами Шмига...

Готуватися до гіршого? У Раді заявили, що відключень світла в Україні не уникнути

субота, 27 квітень 2024, 11:49

Росія ракетними ударами по український енергосистемі вивела з ладу 6000 МВт, а це означає, що в Україні доведеться повертатись до графіків обмеження електропостачання. Про це в етері "Еспресо" заявив народний депутат України Олексій Кучеренко, передают...