Мати ліквідованого в Україні окупанта заявила, що війна була "потрібна", хоча син за два тижні до смерті назвав бойові дії "пеклом"

Мати ліквідованого в Україні військовослужбовця Микити Аврова, родом із міста Луги Ленінградської області, вважає, що "спецоперація" в Україні була потрібна. Перед цим син їй писав, що перебуває в "пеклі" і може не повернутися. Про це жінка розповіла в інтерв'ю "Север. Реалии", передають Патріоти України.

За її словами, 20-річний хлопець поїхав на війну, бо "інакше не міг". Солдат брав участь у боях під Ізюмом на Харківщині і з ним 1,5 місяця не було зв'язку.

"Потім прислав тільки "мам, тут пекло, я не знаю, чи повернусь я додому. Скажи брату, що я його дуже люблю, і тебе, матусю, і завжди буду поряд з вами". Більше новин від нього не було. І 2 квітня мені повідомили, що 27 числа під час запеклих боїв мій син був підірваний у танку. Після чого намагалися хлопці з нього вилізти, і їх розстріляли. Більше нічого не знаю", – розповіла мати путінського вбивці.

За її словами, за злочини в Україні Аврова подано в Росії до ордену Мужності посмертно. На запитання, чи потрібна ця війна, жінка відповіла так, як і решта вихованих пропагандою росіян: "Стільки часу все це тривало, мені зараз важко про це говорити... У мене в голові нічого не складається. Я думаю, якби вона була не потрібна, її б, напевно, і не було. І син був живий"

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...