Мати не дочекалася єдиного сина: У тяжких боях за Україну трагічно загинув молодий захисник

У тяжких боях за свободу та незалежність України загинув 24-річний захисник, молодший сержант Збройних сил України Артем Рапота, передають Патріоти України.

Як повідомляє Кам'янська районна державна адміністрація, воїн загинув 20 лютого біля населеного пункту Червонопопівка Сєвєродонецького району Луганської області. У нього залишилася мати.

Захисник України закінчив Дніпровський професійний коледж залізничного транспорту та транспортної інфраструктури. У 2019-му проходив строкову військову службу, з 2020-го уклав контракт із 25-ю окремою Січеславською десантно-штурмовою бригадою ЗСУ.

"Висловлюємо щирі слова співчуття рідним і близьким загиблого. Хай допоможе Господь пережити біль непоправної втрати. Вічна слава, пам'ять та повага до героя", - написали представники адміністрації. У суботу, 25 лютого, з героєм попрощалися на Центральній площі рідного міста Верхньодніпровська.

Кількість українських чоловіків, які нелегально тікають до Словаччини, збільшилася більш ніж удвічі - прикордонники

четвер, 9 травень 2024, 21:30

Прикордонна служба Словаччини стверджує, що кількість українських чоловіків призовного віку, які незаконно переходять кордон, збільшилася більш ніж удвічі за рік. Про це повідомляє Barron’s, передають Патріоти України. За даними словацьких прикордонник...

Консервація зупинила: На Рівненщині горе-крадій застряг у вікні підвалу (фото)

четвер, 9 травень 2024, 21:00

На Рівненщині 64-річний чоловік заліз у погріб до місцевої жительки і виніс всю консервацію. Проте зі зловмисником стався конфуз – краденим він загородив собі вихід і не зміг вибратися назад. Про це повідомляє поліція Рівненської області, передають Пат...