Мати обурена: У Мелітополі школярка зламала хребет на подвір'ї школи - їй прописали мазь та відправили додому

У Мелітополі Запорізької області стався надзвичайний інцидент. На території школи учениця 5 класу послизнулась та зламала хребет. Про це повідомляє "РІА Мелітополь", передають Патріоти України.

Як це сталося

Так, 11-річну ученицю школи №15 звати Настя. У п'ятницю, 14 січня, разом із мамою вона йшла на перший урок. Зазначається, що того дня випав невеликий сніг. Коли мама з донькою зайшли на подвір'я школи, то Настя послизнулась і впала на спину. У доньки після падіння посиніло обличчя. Також у цей момент на машині під'їхала класна керівниця дівчинки й одразу відвезла її до лікарні.

Що сказали у лікарні

У лікарні Насті зробили рентген. Потім лікар діагностував у дівчини забій та виписав мазь і порадив звернутися до хірурга. Довірившись лікареві, мама забрала Настю додому. Після вихідних вона привезла доньку до лікувально-діагностичного центру і вже там хірург одразу запідозрила у школярки компресійний перелом хребта. Також знімки МРТ підтвердили підозру лікарки. До того ж виявилось, що у дівчини компресійний перелом п'яти хребців грудного відділу.

Після цього хірург сказала, що дівчинку треба везти до Запорізької обласної лікарні. "Покладіть її на заднє сидіння і везіть", – сказала лікарка. Мама не могла повірити, що дитину зі зламаним хребтом треба везти в такий спосіб. Жінці сказали самій зв'язатися з обласною лікарнею та викликати таксі до Запоріжжя.

Зазначається, що допомогла в результаті завідувачка підстанції швидкої допомоги. Зокрема, вона виділила автомобіль для транспортування Насті.Т ому зараз дівчина проходить обстеження.

Хто відповідатиме

У травмі доньки Вероніка Тарасова звинувачує керівництво школи, яке не забезпечило безпечне переміщення дітей по двору навчального закладу. Вона зазначила, що того дня посипали лише сходи. До того ж у міському управлінні освіти за фактом пригоди призначили перевірку. А у відділі охорони здоров'я міськради розпочали комплексний розгляд неналежного надання медичної допомоги.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...