Мати підтримала: 11-річна донька української телеведучої поголилась налисо (фото)

Донька української телеведучої Валентини Хамайко Соломія, якій незабаром виповниться 11 років, вирішила змінити свій імідж і поголилася налисо, передають Патріоти України.

Відповідні знімки жінка опублікувала в своєму Instagram-акаунті. Телеведуча ранкового шоу "Сніданок. Вихідний" на каналі "1+1" відзначила, що за час карантину її дочці хотілося експериментувати із зовнішністю (щоб переглянути фото, доскрольте до кінця сторінки).

"Період пошуку і розуміння себе! Я бачу, як їй одночасно хочеться все: пофарбувати волосся в зелене (на карантині воно було пофарбоване фукарцином в рожеве), збрити волосся. Питаю навіщо, а у відповідь чую "...щоб воно відросло і було густе та красиве", – написала Хамайко.

11-річна донька Валентини Хамайко Соломія поголилася налисо

Ведуча підтримала ідею доньки змінити образ. До всіх дій Соломії мати старається відноситися з розумінням.

"Я поважаю її вибір, вона не боїться непорозумінь чи поглядів зі сторони. Вона зробила те, на що ми, дівчата, часто не наважуємось. Боїмося зробити коротку стрижку чи чубчик, бо раптом буде некрасиво!" – додала Хамайко.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...