Мати позбулася малюка: На Київщині виявили моторошну знахідку на сміттєзвалищі

У місті Переяслав Київської області 27 квітня на сміттєзвалищі виявили тіло новонародженого хлопчика. Про це повідомила прес-служба Переяслав-Хмельницького відділу поліції на своїй сторінці у Facebook. Правоохоронці розпочали розшук породіллі, що викинула маля, передають Патріоти України.

В поліції уточнили, що найближчим часом буде вирішене питання щодо правової кваліфікації події. Водночас сайт Переяслав City написав, що загиблого малюка виявив водій, який привіз сміття на сортувальну лінію в Козинських горбах. Він помітив тіло, коли вивантажував відходи. У немовляти була перерізана пуповина.

Судово-медична експертиза встановила, що хлопчик народився приблизно за добу до цього. Причина смерті наразі невідома. Втім, з'ясувалося, що сміття із тілом привезли зі Спаської Левади (мікрорайон у Переяславі). Малюка викинули просто у контейнер для відходів.

Осіб, які володіють інформацією щодо особи породіллі або обставин події, попросили телефонувати до місцевого відділу поліції за номером 5-13-41, +38 (093)-468-63-55 або 102 та пообіцяли анонімність.


Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...