"Мати рідна, а я пила з нею каву і сина хотіла віддати в цей заклад": Римма Зюбіна розповіла про директорку школи, яка "зливала" позиції ЗСУ

Українська акторка Римма Зюбіна поділилася, що директорка школи на Київщині, яка "зливала" позиції ЗСУ, – її знайома. Вони разом ходили на каву та навіть свого сина зірка хотіла вести в її заклад. Директорка Алла Душкіна, яка здавала позиції ЗСУ на Київщині й планувала стати міністром освіти в окупаційному органі, свого часу чимало спілкувалася з акторкою Риммою Зюбіною. Про це зірка розповіла у своєму фейсбуці, передають Патріоти України.

Римма Зюбіна розповіла про Аллу Душкіну, яка "зливала" позиції ЗСУ

"Дізналась на 160 день великої війни прізвище директорки київської школи, що була навідницею", – розповіла акторка.

"Мати рідна, а я ж у неї колись проводила благодійні зустрічі з дітьми, бесіди про мистецтво, пила з нею каву в її кабінеті й навіть хотіла переводити свого сина в її школу. Хай Бог милує!", – зізналася актриса.

Зюбіна доповнила, що має надію, що "таки була в її списках митців-патріотів на розстріл". "Щоб не плакати, я сміялась", – підсумувала вона.

Раніше Римма Зюбіна розповіла про колег-боягузів, які мовчать про війну. За словами акторки, росіян зараз справедливо хейтять у світі. Адже "відповідальність є у кожного".

Що відомо про справу з Душкіною

Розслідування встановило, що обвинувачена до початку військової агресії росії проти України працювала директором однієї з приватних столичних шкіл. Жінка мала проросійські погляди та підтримувала окупантів.

"Вона співпрацювала з представником росії, який брав участь у проведенні інформаційних акцій проти України та мав зв’язки зі спецслужбами росії. Жінка передавала йому інформацію щодо місцеперебування ЗСУ та тероборони, а також стосовно державних, політичних і культурних діячів України, які виступають проти російської агресії", – йдеться в релізі.

У винагороду за свою роботу обвинувачена планувала отримати посаду міністерки освіти в окупаційному органі. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. Наприкінці липня стало відомо, що суд випустив з-під варти Аллу Душкіну під заставу 500 тисяч гривень.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....