Мати соромилася сусідів та ховала хлопчика: На Прикарпатті знайшли дитину-мауглі (фото)

Малюк не говорить - виє, як маленький вовк, не вилазить із своєї схованки і тікає від людей.

На Прикарпатті волонтери виявили асоціальну дитину, яку назвали хлопчик-мауглі, передають Патріоти України.
"У старому хліві на околиці села під лісом знайшли маленького мауглі. Малюк не говорить - виє, як маленький вовк, не вилазить із своєї схованки і тікає від людей, немов маленький наляканий звір, який живе сам по собі", - повідомляють місцеві ЗМІ.
Як розповіла засновниця Центру доброти для мами і дитини Марія Левченко, знайденого в селі Голодівка Рогатинського району Івано-Франківської області хлопчика звуть Володимир, йому п'ять років, він з дуже бідної сім'ї. Мати ховає дитину, боячись осуду сусідів - селяни лають жінку за те, що вона народила.

"Дитині ми допоможемо, спробуємо впоратися з її страхом, повернути до життя і дитинства. Але такі історії повинні приводити нас до роздумів і до переосмислення, можливо, варто почути, обійняти, порадити і підтримати, підставити плече там, де ще можна підтримати", - додала волонтер.


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...