Мати Сильвестра Сталлоне померла в 98 років - вона залишалася активною до самої смерті (фото)

Жаклін Сталлоне, мати голлівудських акторів Сильвестра і Френка Сталлоне, померла у віці 98 років. Смерть жінки підтвердив її молодший син в Instagram, передають Патріоти України.

"Вона була матір'ю чотирьом дітям: Томмі, Сильвестру, Френкі і моїй покійній сестрі Тоні Енн. Вона була чудовою жінкою, повною мужності і безстрашності, вона тренувалася кожен день, - написав Френк Сталлоне. - Вона померла уві сні, як і хотіла. Не любити її було складно, вона була дуже ексцентричною і яскравою особистістю. Вона народилася 29 листопада 1921 року в Вашингтоні, пережила Велику депресію і Другу світову війну. Її розум був гострим, як бритва, до самої смерті. Вона ніколи не носила маску, як справжня революціонерка. У неї було сім внуків і 3 правнука. Мій брат Сильвестр все життя дбав про неї як про королеву. Ми всі любили її та її бажання жити і перемагати. Я завжди буду сумувати за тобою, мамо".

У свої 98 років Джекі Сталлоне залишалася активним користувачем соціальних мереж і регулярно публікувала фотографії своїх дітей, собак, численних друзів та інших моментів з життя. Показуючи відео пілатесу і танців, жінка багатьох надихала змінити ставлення до свого здоров'я і тіла.

"Я залишаюся в формі, щодня вивчаю акордеон. Думаю, що знаю стільки ж, скільки і мій учитель", - підписала вона один зі знімків в лютому.


Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...