Мати та брат хлопчика служили в ЗСУ: Що відомо про бабусю та її 12-річного онука, яких росіяни вбили у Кривому Розі

Внаслідок атаки Росії по Кривому Рогу Дніпропетровської області загинули 12-річний хлопчик Максим та його бабуся Валентина. Старший брат Максима перебуває в російському полоні. Про це у суботу, 21 вересня. Про це повідомило місцеве видання "Свої. Кривий Ріг", передають Патріоти України.

На фото загиблі Максим і його бабуся, пані Валентина. Батьки Максима повертаються до Кривого Рогу з іншого міста.

Як повідомляє Свої. Кривий Ріг, його мама раніше служила у ЗСУ, а старший брат обороняв Маріуполь і потрапив у полон. «Наша мама була незамінна. На першому місці у неї родина. Вона освоїла інтернет і надсилала щоранку та щовечора привітання. Зараз усі прокинуться, а від мами нічого нема», — розповіла виданню донька загиблої жінки Наталія.

За даними Повітряних сил, росіяни атакували область чотирма балістичними ракетами Іскандер-М. Будинок сім'ї загиблих Максима та пані Валентини вщент зруйнований.

У ніч проти 21 вересня Росія завдала удару по житловому сектору Кривого Рогу. Серед загиблих — 12-річний хлопчик та двоє жінок 75 і 79 років. Також троє людей постраждали, зокрема 17-річний хлопець і чоловіки 31 і 50 років. Їх госпіталізували у стані середньої тяжкості.

Крім того, внаслідок удару зайнялися два приватні будинки — пожежі рятувальники вже приборкали. Загалом пошкоджено понад два десятки осель, школа, гараж та авто ще два будинки — зруйновані.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...