Мати втекла: В Одесі однорічна дитина отруїлася наркотиком (відео)

Мати дитини, яка є наркозалежною, припустила, що донька могла взяти щось із її ліків.

В Одесі в стані коми госпіталізували однорічну дитину, яка отруїлась метадоном. Як повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, цього тижня однорічну жительку Суворовського району міста машиною швидкої медичної допомоги доставили до лікарні в непритомному стані, передають Патріоти України.

За словами медиків, дівчинка була в комі, а її мати відмовлялась назвати причину стану своєї доньки. У зв'язку з цим спочатку було поставлено діагноз «отруєння невідомою речовиною» й призначено відповідну експертизу. Стан дівчинки оцінювався як дуже тяжкий. Спеціальний тест показав: у крові дитини - наркотична речовина метадон.

«Лише після того, як медики, провівши реанімацію й дослідження, констатували, що маленька пацієнтка отруїлась метадоном, 33-річна одеситка зізналась, що є наркозалежною та застосовує замісну терапію. Вона припустила, що донька могла взяти щось із її ліків», - повідомили в главку.

Після госпіталізації дитини жінка зникла й зараз розшукується поліцією. Лікарі вживають усіх можливих заходів для порятунку дитини, стан якої залишається тяжким За цим фактом Суворовським відділом поліції розпочато провадження за ст. 166 Кримінального кодексу України - за злісне невиконання обов'язків із догляду за дитиною жінці загрожує позбавлення волі на строк до п'яти.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...