Мати втратила єдину доньку: Під Рівним у страшній ДТП загинула 29-річна поліцейська

У Рівненській області внаслідок ДТП загинула 29-річна поліцейська Катерина Доманська. Зіткнення автомобілів сталося ввечері 1 вересня на трасі Київ-Чоп. Деталі повідомили в пресслужбі поліції Рівненської області, передають Патріоти України.

Близько 21:20 1 вересня на трасі Київ-Чоп, біля міста Дубно сталася смертельна аварія. За кермом автомобіля був заступник начальника Дубенського відділу поліції. Разом з ним в машині перебувала 29-річна дільнична Дубенського відділу поліції Катерина Доманська.

"Попередньо встановлено, що водій автомобіля Opel Combo — 39-річний дубенчанин — заступник начальника Дубенського відділу поліції, допустив зіткнення з вантажним автомобілем Volvo, який рухався попереду в попутному напрямку", - повідомили в поліції.

В результаті ДТП поліцейська отримала численні травми та померла на місці аварії. Її колегу госпіталізували в реанімацію місцевої лікарні з важкими травмами. Як додали в поліції, на момент ДТП співробітники поліції перебували поза службою. Водій другого автомобіля-47-річний житель Закарпаття, не постраждав.

Катерина Доманська почала працювати в органах внутрішніх справ у 2014 році. Вона була єдиною дочкою, рано втратила батька.

"У колективі її пам'ятатимуть, як відповідальну, сумлінну, виховану, доброзичливу і щиру. 9 вересня їй виповнилося б 29 років. У 15-річному віці вона залишилася без батька, а тепер мама втратила єдину дочку. Керівництво поліції Рівненської області та весь особовий склад висловлюють щирі співчуття рідним", - додали в поліції.

Обставини ДТП встановлюються. Розпочато службове розслідування, а наказом керівника главку начальника Дубенського відділу поліції відсторонили від виконання посадових обов'язків.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...