Мати залишила помирати: На Тернопільщині 14-річна дівчинка врятувала новонароджену дитину (відео)

Будівля, де знайшли дитину. Фото: прес-служба Нацполіції.

У селі Товсте Тернопільської області 14-річна дівчинка, на ім'я Галина виявила пакунок із новонародженим малюком, викинутий на територію занедбаної фабрики. Немовля виявилося живим і практично здоровим, тому зараз поліція розшукує його маму, повідомляють Патріоти України.

Школярка розповіла, що часом приходить погуляти на руїнах, і саме це врятувало малюка від вірної смерті. "Я взяла його, дитина заплакала, вона була вся брудна. Я її похитала і віднесла до найближчого магазину. Спочатку мені продавець навіть не повірила, що я знайшла немовля, але потім ми вже викликали поліцію та лікарів", – розповіла дівчинка Галина.

Дитину під'єднали до систем життєзабезпечення, оскільки вона не приймає дитяче харчування. Медики стверджують, що його кишечник ще навіть не розпочав роботу. Хлопчик, за підрахунками медиків, народився не раніше, ніж добу тому.

Правоохоронці намагаються знайти жінку, яка викинула малюка одразу після народження. Вони вважають, що такий кричущий вчинок міг бути викликаний постродовою депресією, і відразу після усвідомлення мати повернеться за сином. В іншому випадку батькам загрожує до трьох років позбавлення волі за смертельну небезпеку, яку вони наразили на новонародженого хлопчика.

Джерело: ТСН.ua

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...