"Матимеш свій, а не будеш лізти до чужих": В Ужгороді жінка помстилася коханці чоловіка за допомогою фалоімітатора (фото)

Найоригінальніший подарунок на Новий рік, без сумніву, подарувала мешканка Ужгорода коханці свого чоловіка. Жінка залишила на капоті своєї опонентки секс-іграшку та саркастичне послання, зазначають Патріоти України.

Про незвичайну помсту повідомив портал новин Закарпаття "Перший". Інцидент стався у дворі дев'ятиповерхового будинку на вулиці Василя Комендаря, 78.

Відомо, що саме там було припарковано автомобіль марки Skoda яскравого синього кольору. На капоті машини мстива жінка залишила гумовий фалоімітатор – секс-іграшку, яка формою, кольором та розміром імітує ерегований чоловічий статевий орган.

Крім "подарунку", українка залишила суперниці "новорічну листівку" з побажаннями. "З наступаючим! Матимеш свій, а не будеш лізти до чужих", – написала жінка в посланні.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...