Мав 1% шансів вижити: Студент випив 750 мл рому за 30 хвилин і ледь не помер

21-річний Бенджамін Бреннан випив надто багато рому за пів години і ледь не помер. Лікарі дали йому 1% шансів на виживання після випитої надмірної кількості алкоголю під час ритуалу ініціації. Як пише dailystar.co.uk, хлопець знепритомнів і його викинули біля лікарні, передають Патріоти України.

Студент університету штату Сан-Дієго подав позов проти студентського об’єднання Kappa Sigma та дев'яти колишніх членів через те, що передбачуваний ритуал дідівщини пішов не так, як треба. У скарзі стверджується, що у квітні 2021 року, коли йому було лише 19 років, його змусили випити 750 мл рому за 30 хвилин.

Також повідомляється, що коли Бенджамін більше не міг стояти чи говорити, то члени братства били його веслами та іншими предметами. Далі вони залишили його непритомне тіло на автостоянці лікарні. Пізніше співробітники лікарні знайшли його та підключили до системи життєзабезпечення.

"Згодом персонал лікарні виявив позивача Бреннана у несвідомому стані, блювоті та відсутності захисту дихальних шляхів. Його підключили до апарату життєзабезпечення, інтубували, і лікарі дали йому 1% шанс на виживання через його важкий стан і рівень вмісту алкоголю в крові. У його організмі також було виявлено тетрагідроканнабінол або ТГК.Бреннан дивом вижив і перебуває на дуже довгому та важкому шляху до одужання", - йдеться у скарзі.

Також стверджується, що члени братства Kappa Sigma намагалися приховати те, що сталося, заявивши слідчим, що вони не мають до цього жодного стосунку.

Зі свого боку, адвокат Бреннана сказав: "Він не може працювати, і ми не знаємо, чи зможе. Нині він не може повернутися до навчання. Він страждатиме". А виконавчий директор Kappa Sigma Мітчелл Б. Вілсон заявив, що братство "уважно розгляне позов".

На Дніпропетровщині чоловік вдарив ножем співробітника ТЦК

субота, 18 травень 2024, 18:41

У місті Синельникове, що на Дніпропетровщині, чоловік із ножем на співробітника територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який роздавав повістки. Про це повідомляє офіційний Telegram-канал Сухопутних військ ЗС України, передають Па...

Важко усвідомити, що людство було спроможне на таке 5000 років тому: Британці зробили важливе відкриття щодо таємниці спорудження єгипетських пірамід

субота, 18 травень 2024, 18:17

Хоча фізичні механізми створення цих грандіозних пам'яток історії стають дедалі зрозуміліші, масштаби процесу не перестають дивувати дослідників, як і знання та майстерність прадавніх єгиптян. Ймовірно, стародавні єгиптяни могли використовувати водойму...