Мав безліч ворогів та пережив не один замах: У московському фітнес-клубі застрелили відомого кримінального авторитета (відео)

У московському фітнес-клубі «Червоні вітрила» застрелили «злодія в законі» Алі Гейдарова, відомого як Алік Рудий або Альберт Пітерський. Про це повідомляє Telegram-канал Вaza, передають Патріоти України.

При собі у жертви знайшли документи на ім'я Геннадія Петрова. Повідомляється, що Гейдарова умовно-достроково звільнили з місць позбавлення волі у зв'язку з тим, що він повністю визнав свою провину, розкаявся в скоєному і навіть вивчився на швачку.

Однак за інформацією деяких ЗМІ, до звільнення «твердо вставшего на путь исправления» Аліка Рудого могли бути причетні російські спецслужби. Вони нібито готували злодія на позицію «смотрящего» за азербайджанськими кримінальними структурами в Росії. Повідомляється, що у поліції вже є перший підозрюваний у вбивстві — це уродженець Азербайджану Талех Намік Огли Оручев.

За даними Telegram-каналу Mash, Алік Рудий в злодійському світі був відомий безстрашним характером. Виступав за «розкоронацію» інших злодіїв, чим нажив собі безліч ворогів, пережив не один замах. На момент загибелі йому було 40 років. У клуб він ходив під ім'ям Геннадій Петров. Вбивця, ймовірно, займався з ним в тому ж клубі.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...