Мав із собою препарат для підвищення потенції: У Дніпрі чоловік із шокером напав на 16-річну дівчинку в ліфті (фото, відео)

Нападником виявився раніше не судимий 46-річний житель Харківської області.

У Дніпрі чоловік із шокером напав на 16-річну дівчину в ліфті

У середу, 12 серпня, в Дніпрі на житловому масиві Перемога чоловік із електрошокером напав на підлітка. Інцидент стався за адресою бульвар Слави, 21. Про це повідомили в Facebook-групі "Соборний район (ж/м Перемога 1-6, Сокіл 1-2, Дніпро)", передають Патріоти України.

16-річна дівчинка зайшла в ліфт, слідом за нею забіг нападник. Чоловік ударив потерпілу шокером і відібрав у неї мобільний телефон. Підлітку вдалося вирватися, вона вибігла на пожежну драбину й почала кликати на допомогу. Зловмисника допомогли затримати місцеві жителі. Після цього вони викликали на місце події правоохоронців.

У Дніпрі чоловік із шокером напав на 16-річну дівчину в ліфті

Як повідомили в пресслужбі ГУНП в Дніпропетровській області, затриманим виявився раніше не судимий 46-річний житель Харківської області. За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження. Наразі вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру. Розслідування триває.

У Дніпрі чоловік із шокером напав на 16-річну дівчину в ліфті

За словами матері постраждалої дівчинки, під час допиту громадянин постійно плутався в свідченнях: "Він плутався в свідченнях, то він будинок переплутав, то він їхав від дочки, то приїхав... А в підсумку нібито зізнався у відділенні, що в ліфті просто захотів випробувати шокер! Випробував! Кілька разів пальнув", –– пише обурена жінка.

На виклик прибули патрульні, оперативна група і слідчий. Нападника затримали й доставили до відділення поліції для з'ясування всіх обставин події. Із собою в чоловіка виявили препарат для підвищення потенції.

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...