Мав поважну причину: На Одещині тесть застрелив із рушниці зятя

На Одещині чоловік, який вбив зятя, вислухав вирок - він отримав п’ять років позбавлення волі. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України.

"Подія сталася 2019 року в селі Градениці за місцем проживання засудженого. Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що через постійні сімейні сварки та образи донька фігуранта з дитиною переїхала від свого чоловіка жити до батьків. Та це не вирішило проблеми: той навідувався до нового місця мешкання дружини та доньки, поводив себе агресивно, змушуючи повернутися додому, починав сварки з тестем, який ставав на захист доньки", - повідомили подробиці правоохоронці.

Наприкінці червня 2019 року ввечері між тестем та зятем вчергове виникла суперечка. Господар маєтку, перебуваючи у стані сильного душевного хвилювання, схопив мисливську рушницю та вистрілив у зятя. Від отриманих поранень той загинув на місці події.

Дослідивши матеріали провадження та докази, які надали поліцейські, суд визнав обвинуваченого винним у скоєному і призначив йому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...