"Мав спеціальний дозвіл": Дружина Віктора Павліка пояснила, чому він залишив Україну (фото)

Український співак, народний артист України Віктор Павлік поїхав до дружини та сина до Німеччини. Наразі родина перебуває у Берліні. Про це у своїх Instagram-сторіз розповіла дружина Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, передають Патріоти України.

Підписники Катерини поцікавилися у неї, як її чоловіка випустили з України під час військового положення, якщо йому ще немає 60. Обраниця виконавця пояснила, що її чоловік приїхав до Німеччини, аби дати благодійний концерт. На що отримав спеціальний дозвіл.

Також Катерина показала, як Віктор Павлік провів час з маленьким сином. Так, батько і малюк грали у наздоганялки на підлозі та гуляли німецькою столицею.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...